Labradoodles Nederland is het beste

De website van Labradoodles Nederland heeft mij verliefd gemaakt op deze ras honden. Labradoodles Nederland is echt perfect, ik ben nu groot fan van deze ras. Ik ben heel blij dat er mensen zoals Barbara Volwerk bestaan, liefde voor dieren is namelijk het mooiste wat er is.

hond1

Ik koos voor deze website

Niks is mooier dan op een website lezen dat je eigenaar van het bedrijf het werk met liefde doet en je dit ook kunt terug lezen op de website. Ik wist zeker dat de hondjes een perfect leven lijden bij zo’n goed baasje. Barbara, de bazin, verteld op haar website hoe ze bij deze ras is gekomen. Het is leuk om te lezen hoe ze is begonnen en wat de reden ervoor was, ik las echt dat Barbara liefde had voor de honden.

Mijn hobby’s kwamen overeen.

Heel gek om te zeggen maar de hobby’s die ik had kwamen overeen met deze van de hond. Namelijk het wandelen, de eigenschap dat de hond heel erg actief is vind ik juist fijn. Het leek wel alsof de hond helemaal voor mij was gemaakt. Het geeft me ook een goed gevoel als ik een hond adopteer vanuit een hondenpension, ook het geweten heb dat hij een goed leven heeft gehad en dat de hond goed is behandeld.

Ik zou voor alle hondenliefhebbers deze website aanraden, het is een geweldig mooi initiatief van Barbara en ik ben verkocht aan de schattige honden. Ik heb een hondje geadopteerd en ik heb een beste vriend erbij.

hond2