Dierenurnen; Voor een dierbare herinnering.

uitvaartuniq

De medewerkers van UitvaartUniq.nl adviseren u graag tijdens de, vaak lastige & emotionele, zoektocht naar een perfect passende urn. In een serie blogartikelen behandelen we diverse populaire urn thema’s. Dit keer de dierenurn; Een urn thema waarbij de herinnering aan uw geliefde huisdier centraal staat.

De behoefte om op een speciale, waardige en bijzondere manier afscheid te nemen van een huisdier is heel begrijpelijk. Na een jarenlange hechte relatie is afscheid nemen vaak moeilijk en zwaar. In het geval u kiest voor een crematie, is een dieren urn een hele mooie en passende asbestemming. Het aanbod binnen de categorie ‘dierenurnen’ is zeer divers, maar natuurlijk hoeft u zich niet te beperken tot dit aanbod en kunt u iedere urn kiezen die past bij uw wensen. Binnen het ‘dierenurnen’ aanbod is het vaak meteen duidelijk dat het om een huisdier gaat. Denk hierbij aan bepaalde symbolen (pootafdrukken bijvoorbeeld), thema’s, afbeeldingen, maar ook op het gebied van vormgeving staat het huisdier veelal centraal. Urnen in de vorm van een kat of een hond zijn bijvoorbeeld erg populair. De keuze op het gebied van materiaal is ook erg divers, denk hierbij bijvoorbeeld aan keramiek, messing, hout, RVS en natuursteen. Daarnaast wordt vaak gekozen voor een dieren urnbeeld en/of een combinatie met een foto houder. Hierbij kunt u een mooie afbeelding van uw huisdier toevoegen, wat de herinnering des te mooier maakt. Wat uw wensen ook zijn, wij zullen er alles aan doen om u te voorzien van een perfect passende dierenurn, voor een dierbare herinnering.

Over UitvaartUniq.nl.uitvaartuniq

 

Een dierenurn bij UitvaartUniq.nl; Voor een dierbare herinnering. UitvaartUniq.nl is de Nr.1 uitvaart webwinkel van Nederland. Wij leveren prachtige uitvaartartikelen, voor een dierbare herinnering. Naast een uniek assortiment van urnen en assieraden, bieden wij ook grafdecoratie artikelen. Wij staan voor kwaliteit & eerlijke prijzen; U vindt bij ons altijd een uitvaartartikel naar wens. U vindt op onze webshop een prachtige collectie aan dierenurnen, maar ook speciale dierenassieraden.