Ben jij op zoek naar een chique portemonnee? Drie tips

portemonnee

Wil jij een nieuwe portemonnee kopen? En wil je dat deze er een beetje chique en goed gedesigned uitziet?

Tip 1. Vraag jezelf: wat voor soort portemonnee wil je?

Ten eerste, bepaal wat voor soort portemonnee je wilt. Heb je veel opbergruimte nodig, of zoek je iets minimalistischers? Als je eenmaal hebt besloten wat voor stijl portemonnee je wilt, denk dan na over de kleur en het materiaal. Leer is altijd een goede optie, maar als u op zoek bent naar iets anders, kunt u suède of stof overwegen.

Tip 2. Koop een portemonnee van een goed merk (e.g., Burkely)

Zorg er voor dat u een gerenommeerd merk kiest. Een van de zaken die je hierbij kunt doen is het exclusief shoppen bij A-merken. Dit hoeft echter niet te betekenen dat het kwaliteit van het product ook goed is en dat het lang meegaat. Een van de andere zaken die je kunt doen is het lezen van recensies op internet. Dit kun je zowel doen voor het merk zelf als voor het individuele product.

Reviews over de merken kun je goed vinden als je de brand stores opzoekt op Google Maps. Ook kun je naar Facebook of naar Trustpilot gaan en daar de url van het merk intypen.

Als je wilt lezen wat de ervaringen van mensen zijn met de individuele producten, kun je het beste gaan naar een algemene site waarop meerdere merken worden verkocht, zoals maeshillscollection.com. Een van de merken waar wij goede ervaringen mee hebben is Burkely. Als je op maeshillscollection.com producten van het merk Burkely opzoekt, dan lees je hierbij wat mensen hiervan vinden. Dit is een goede indicator van hoe goed het product jou zal bevallen.

Tip 3. Geef niet te veel geld uit aan een mooie portemonnee

Uiteraard wil je niet voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Want je wil een mooie, chique, goed gedesignde portemonnee. Maar het is niet nodig om honderden euro’s uit te geven aan een mooie portemonnee. Een van de mooie dingen van als je een portemonnee van Burkely koopt is dat het goede kwaliteit levert voor een acceptabele prijs. En op maeshillscollection.com vind je ‘m gegarandeerd voor een goede prijs.