Kies Agridiscounter voor uw dieren

labrador

Als je dieren hebt, dan wil je het beste voor hen. Bij Agridiscounter hebben we veel keus in dierbenodigdheden. Je kunt bij onze webshop terecht voor voeding, speelgoed en nog veel meer voor rundvee, paarden, schapen, geiten, honden en katten. Ook bieden wij alle noodzakelijke accessoires voor het houden van dieren.

Omheining

Voor een veilig verblijf van je dieren is een omheining een goede keuze. Elk dier vraagt om zijn eigen afrastering. Grote dieren hebben een hogere en stevigere omheining nodig dan kleine dieren. Bij Agridiscounter kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden voor een afrastering. Denk hierbij aan gaas, palen, weidepoorten, poortgrepen etc. Om te voorkomen dat jouw dieren ontsnappen, kun je de omheining voorzien van een schrikdraadapparaat. Bij paarden is het vanwege de zichtbaarheid ook nodig om de schrikdraad te voorzien van een schrikkoord. Wij bieden alle benodigdheden voor de installatie van het juiste schrikdraadapparaat.

Klauwmanagement

Rundvee is gevoelig voor klauwproblemen. Het is belangrijk dat het rundvee beschikt over een droge en schone stalruimte. Maar ook dan is klauwmanagement nodig, omdat klauwproblemen niet helemaal te voorkomen zijn. Bij Agridiscounter bieden we een assortiment aan producten voor de verzorging van klauwen bij rundvee. We hebben gel, tape, bandages, klauwblokjes etc. Kortom, alles voor een effectief klauwmanagement.

Je kunt bij ons ook terecht voor een klauwbekapbox, waarmee je zelf voor een goede klauwverzorging bij koeien kunt zorgen. Het bekappen van klauwen kan dan sneller gebeuren en hoeft niet meer te worden uitbesteed. Je voorkomt daarmee vervelende problemen bij de koeien en het draagt bij aan een goed klauwmanagement.

Landbouwfolie

Bij Agridiscounter vind je vele soorten en afmetingen landbouwfolie van uitstekende kwaliteit en in verschillende prijsklasses. Je kunt de landbouwfolie gebruiken als bescherming tegen invloeden van buitenaf. Landbouwfolie is een goede keus voor bijvoorbeeld het afdekken van je graskuil of mais.