Waarom kiezen voor een hondenpenning met eigen tekst

hondenpenning

Mensen die graag uitpakken, kiezen vaker voor een hondenpenning met eigen tekst dan de gemiddelde hondenbezitters. Zij vinden het leuk om een halsband, kussen, waterbak of zo’n hondenpenning net even wat specialer dan normaal te maken en deze te personaliseren door er een eigen tekst op te zetten. Er zijn veel bedrijven die zich hierin specialiseren en daarom is het makkelijker dan je denkt om aan zo’n mooi product te komen en je viervoeter ook buiten dierendag om, nog meer te vertroetelen dan dat je normaal waarschijnlijk al doet.

Hondenpenning

De voordelen

Niet iedereen snapt waarom een hondenpenning met eigen tekst een absolute aanrader is. Het is tenslotte hartstikke leuk om de hondenpenning net even iets gezelliger te maken door de naam van je hond erop te zetten en er misschien nog een leuk plaatje bij te doen, maar het is daarnaast ook nog eens hartstikke praktisch. Het kan soms wel eens gebeuren dat je hond, hoe groot of klein hij of zij soms ook is, er wel eens tussenuit glipt en weet te ontkomen uit de achtertuin of de riem los weet te krijgen. Dan is het ontzettend handig als je hond een goede penning aan de halsband heeft, waar een aantal gegevens op kunnen staan. Denk bijvoorbeeld aan het adres, telefoonnummer of ga voor een qr-code. Dit is een hele moderne oplossing, zodat je na het scannen van de qr-code ineens alle gegevens ziet en de vinder van je hond, gemakkelijk en snel contact op kan nemen. 

Nooit genoeg vertroeteld

Zo is de hondenpenning nog maar een begin van het vertroetelen van je liefste hond en zo kun je natuurlijk nog meer bedenken. Je kunt alle spullen op elkaar afstemmen, zodat alles bij elkaar past. Je kunt zo ver uitpakken als dat je zelf wil en mooi vindt. Zolang het natuurlijk maar het beste voor de hond is.