Voor goede dierenverzorging

Ben je op zoek naar een juiste kliniek waar je de beste dierenverzorging kunt krijgen voor je viervoeter, dan ben je bij Hoograven aan het juiste adres.  Hier kan je het zo gek niet verzinnen of zij weten er wel raadt mee of kunnen je helpen. Iedere medewerker heeft hier zijn of haar eigen  expertise. Elke keer dat ik met mijn lieve hondje naar de ze kliniek moet ben ik altijd bang dat ik veel moet betalen aan het einde van de controle. Tegenwoordig heb ik een hondenverzekering afgesloten voor onze Dennis. Nu hoef ik mij geen zorgen meer te maken als de behandeling een keer duurder is dan gepland.  

Zeer kundige arts

Voorheen gingen wij naar een andere kliniek, maar daar leek het net of de dienstdoende arts geen verstand had van honden en katten. Daarom waren wij blij dat wij naar de kliniek Hoograven konden gaan. Per slot is dierenverzorging echt een must en daarom willen wij alleen maar het beste voor onze hond.  

Het was weer de jaarlijkse controle en een spuit halen voor onze hond. Onze hond ging nooit vrijwillig mee naar de andere kliniek, maar sinds hij hier bij Hoograven is, loopt hij vanzelf naar binnen. Kan ook niet anders, want de medewerkers zijn allemaal zo lief voor onze Dennis.