Dierenwinkel Leiden gezocht!

Niks is prettiger om te weten wanneer je een huisdier aanschaft dat er ook een goede dierenwinkel in de regio te vinden is toch?

Zo wilde wij maar al te graag een hondje aanschaffen, echter wilde ik eerst het een en ander geregeld hebben alvorens ik daadwerkelijk zou gaan kijken naar een hond. Door op het internet te gaan zoeken naar Dierenwinkel Leiden heb ik een tal van winkels gevonden, iets wat ik niet had verwacht dat er zoveel winkels voor dieren te vinden is in Leiden. Zo ben ik terecht gekomen op de website van dierenwinkel Parva waar ik hartelijk werd ontvangen door middel van hun website. Duidelijke informatie verkrijgbaar op de website waardoor ik in ieder geval nieuwsgierig genoeg was om eens bij hun binnen te stappen.

Gemakkelijke winkelwp26919eaa_06

Bij binnenkomst is het voor mij in ieder geval duidelijk geworden dat ik me geen zorgen hoef te maken wanneer we een hondje hebben gevonden! Bij hun kan je namelijk alles vinden wat je nodig hebt om een huisdier aan te schaffen. Ik heb er dan ook voor gekozen om Dierenwinkel Leiden in het adressenboekje op te slaan zodat ik zeker weet dat ik een geschikte winkel heb gevonden waar ik terecht kan wanneer ik voeding of iets anders nodig heb voor de hond! Sable_and_White_Female_OTFS_Dog

Al met al zijn we al in het rijke bezit van een prachtige puppy. Hebben voor een Mechelse herder gekozen aangezien een herder mijn favoriet is!