Kattenvoer online bestellen bij MP Voeders

Voor mijn katten kocht ik steeds grote zakken voer bij de dierenspeciaalzaak. Helaas kwam het nog wel eens voor dat het uitverkocht was. Het is ook steeds een gesleep met die grote zakken voer. Ik besloot om te kijken of ik kattenvoer online kon bestellen. En zo kwam ik uit bij mpvoeders.nl. Ik kan hier terecht voor voeding voor mijn oudere kat, maar ook voor mijn kittens. Supermakkelijk!

Kattenvoer online

Kittens

Kittens krijgen tot 2 maanden alleen maar moedermelk binnen. Het spijsverteringskanaal is eerder nog niet ingesteld op vaste voeding. Pas als het kitten 1 jaar is, mag het vaste voeding. De spijsvertering is rond die leeftijd nog wel erg gevoelig dus de voeding moet van hoogwaardige kwaliteit zijn. Na de overstap op vaste voeding maakt de kitten een grote groei door. Zijn gewicht neemt toe en hij heeft een hoge energiebehoefte.

Overstappen ander voer

Een kat gebruikt vooral zijn neus bij het eten. Als het niet goed ruikt, zal hij het ook niet opeten. Het zijn echte fijnproevers. Ze raken gewend aan hun eten. Katten stappen dan ook niet makkelijk over op ander voer. Overstappen op een ander merk wordt dan ook afgeraden. Is het toch nodig om over te stappen? Zorg dan dat het overstappen heel geleidelijk gaat door beetje bij beetje een steeds grotere hoeveelheid van het nieuwe voer te mengen met het oude voer. Zo kan de kat er langzaam aan wennen.

Bij MP Voeders kun je niet alleen kattenvoer online bestellen, ook kun je terecht voor diverse hoogwaardige voeding voor honden, knaagdieren, paarden en boerderijdieren. Geen gesleep meer met grote zakken maar gemakkelijk en snel thuisbezorgd.