Bekijk hier welke ras hond er bij jouw gezin past

bekijk hier

Over de hele wereld zijn er ontzettend veel hondenrassen. Zo zijn er rassen die al honderden jaren bestaan, maar ook rassen die door een bepaalde manier van fokken slechts pas een aantal jaar bestaan. Wanneer jij een hondje wilt toevoegen aan jouw gezin, dan is het belangrijk om goed te kijken welke ras er bij jullie past. Aan de hand daarvan kun je namelijk gerichter zoeken. Kiezen jullie voor een grote hond die veel beweging nodig heeft, of voor een kleinere hond waarmee je lekker op de bank kunt gaan liggen? Bekijk hier alle rassen die er zijn. 

Ik wil graag een grote hond 

Wanneer jij een grote hond aan jouw gezin wilt toevoegen, dan zijn er verschillende opties. Bekijk hier een overzicht met de meest betrouwbare grote hondenrassen die er zijn. Aan de hand daarvan kun je misschien een weloverwogen beslissing maken. Kies vooral een hond die past bij het handelen van jouw gezin. Denk hierbij aan veel buitenspelen, veel wandelen en veel aandacht. Je moet een hond namelijk wel kunnen voorzien in zijn behoeften. Mocht je dit niet kunnen betekenen voor een bepaald ras, dan is het aan te raden om verder te kijken naar een ras die jij wel kunt voorzien in alle behoeften. 

bekijk hier

Mijn partner wilt liever een kleine hond 

Als jij en je partner graag een hond willen, dan moet je er wel samen uitkomen. Het is belangrijk dat jullie voor een hondenras kiezen waar jullie het beide mee eens zijn. Om inspiratie op te doen kun je eens online kijken. Bekijk hier een lijst met allerlei honden die goed binnen een gezin passen. Daarnaast kun je online ook veel informatie vinden over het gedrag van bepaalde rassen en of dit bij jullie past of niet. Zo weet je zeker dat jullie de juiste keuze zullen maken uit al die hondenrassen!