Goed geschreven puppy boeken door hondenexperts vind je bij 123Tinki.com

Een puppy nemen is een grotere stap dan de meeste eigenlijk weten. Er komt veel zorg en trainingen bij kijken. Wanneer dit niet goed gebeurd, kan een puppy later trauma’s en gedragsproblemen krijgen die voor de hond en het baasje minder prettig zijn. Bij 123Tinki.com bieden we 10 goed geschreven puppy boeken, 75 video’s van ruim 30 uur, heel veel handige stappenplannen en heel veel antwoorden op al uw vragen. Ook zijn wij gekozen tot nummer 1 online hondenschool van Nederland! Door jarenlange ervaring en samen te werken met hondenexperts weten we precies wat er te doen staat om uw hond de juiste training te geven voor het beste gedrag resultaat.

Omdat we graag het beste voor u en uw hond willen en dat te bereiken, kiezen we voor een lage prijs met een niet goed geld terug garantie van 100%. Daarbij als u nu een pakket kiest, krijgt u 10% korting, vele extra’s en levenslange toegang bij de Tinki familie.

De eerste 180 dagen van uw puppy

Door behulp van goed geschreven puppy boeken en video’s helpen we elke puppy eigenaar door de cruciaalste periode van hun hond heen. De belangrijkste periode van uw hond, zijn de eerste 180 dagen. In deze aankomende 180 dagen wordt de kans op trauma’s en gedragsproblemen ontstaan, door een verkeerde manier van training geven. Het is dus heel belangrijk om een juiste keuze te maken voor uw hond als het om puppycursus gaat. De experts op het gebied van honden trainen hebben daarom 2 jaar lang gewerkt aan deze nieuwe vorm van puppy training.

Problemen voorkomen

Uit ons onderzoek onder 10.000 puppy eigenaren, kwamen we erachter dat 7 problemen telkens weer terugkwam met het trainen van een puppy. Doordat we deze 7 problemen graag willen voorkomen hebben we onze puppycursus daar dus zeker op aangepast. De problemen zijn vooral: trauma’s, angst, gedragsproblemen bij een hond. Maar bij een baasje kan er ook vervelende zaken bij komens, zoals hoofdpijn, slapeloze nachten en stress. Dit komt doordat ze zich zorgen maken dat de hond niet wil luisteren, heel erg kan gaan bijten, blaffen of zelf bang is, waardoor ergens naartoe niet mogelijk is.

Onze goed geschreven puppy boeken en video’s helpen u duidelijk om deze zaken te voorkomen. Met behulp van specialisten op het gebied van honden trainen en veel ervaring.

Het beste voor uw hond

Met behulp van de goed geschreven puppy boeken, video’s, stappenplannen en nog veel meer extra’s, leer je niet alleen om de 7 meest voorkomende problemen te voorkomen bij de opvoeding van uw hond. Je leert echt alles wat je moet weten over de eerste 180 dagen van uw puppy in huis als het gaat om verzorging van de hond, waar je op moet letten of uw hond gezond is of niet en nog veel meer. Dus twijfel niet en kies het beste voor u en uw hond. De pakketten zijn makkelijk bva de site 123Tinki.com te bestellen! Dus voor de leukste manier om uw puppy op te voeden, kies je zeker voor ons!