Nikki, een hondentrimsalon in Eindhoven

hondentrimsalon Eindhoven

Nikki, een hondentrimsalon in Eindhoven, heeft van onze viervoeter weer een mooi model kunnen maken. Onze knuffel vindt het geweldig om lekker te kunnen rennen door het bos. Normaal gesproken gaan wij alleen met mooi weer hierheen. Helaas dacht onze dochter daar anders over en was met Max (onze hond) naar het bos gegaan. De avond daarvoor had het flink geregend en waren er dus meerdere modder plassen te vinden. Onze Max had deze dus ook gevonden en heeft zich hier lekker in gerold. Gevolg was dat wij bruine in plaats van een witte Max terug kregen.  hondentrimsalon Eindhoven

Goede vachtverzorging

Meteen was Max onder de souche gezet, maar aangezien hij best wel lange haren had, was dit een onmogelijke klus voor ons. Het opdrogen was helemaal ellende omdat de ene klit na de andere in zijn haren kwam. Meteen een afspraak gemaakt bij de hondentrimsalon in Eindhoven. Hier is Max in goede handen en hebben zij weer een toonbaar ras ervan gemaakt. Niet alleen een goede wasbeurt heeft hij gekregen, ook een vachtverzorging hoorde hierbij. 

Inmiddels geniet Max ook van zijn nieuwe coup. Hij heeft geen lange haren meer en ziet er weer stralend uit. Tegenwoordig krijgt hij een standaard trimbeurt. Hier worden zijn oren, nagels en vacht goed onder handen genomen.